Imam Abu Qasim Qushairi rahimahullahu Taala, dilaporkan berkata: "seorang di antara anakku jatuh sakit sehingga dia hampir maut. Di waktu itu aku bermimpi bertemu Rasulullah SAW. Baginda bersabda: "Mengapakah kamu tidak ambil berat pada ayat-ayat syifa'? Mengapa tidak kamu amal ayat-ayat itu dan memohon kepada Allah s.w.t. untuk disembuhkan?"
Kepada semua stokis - stokis dan ahli - ahli Madaniah anda dikehendaki upgrade semula keahlian anda untuk mendapatkan keahlian baru dalam Program Madaniah World Wide , untuk merebut peluang menjamin pendapatan yang lumayan lagi berkat...Bantuan Online


30 March 2017
produk madaniah

Testimoni Pesakit

Penyakit Disleksia

Anak saya Mohd Ikhlas yang kini di dalam Darjah 3 menghidap penyakit Disleksia. Walaupun sudah berumur 9 tahun, dia masih tidak boleh membaca, mengenal huruf dan membezakan warna. Setelah diberi minum ubat daripada Produk Madaniah iaitu Qur 30, Qalbun, Pemusnah Sihir & Hajati, dia merasakan seakan-akan pening berpusing mungkin kesan daripada meminum ubat itu. Namun setelah beberapa hari mengamalkan ubat itu tanpa disedari anak saya sudah boleh mengenal huruf, membaca dan juga boleh membezakan warna. Sungguh menakjubkan!! Kini anak saya tidak lagi merasa malu dan sihat seperti kanak-kanak lain. Alhamdulillah saya amat bersyukur kepadaNya.

Nama : Mohd Ikhlas (Alor Setar)             
Hakcipta Terpelihara 2009 Madaniah.com